För att boka cykeltaxi, ring 054 – 15 00 51, anknytning 2
eller skicka ett mail till bokning@postilcab.se

Boka cykeltaxi, ring 054 – 15 00 51, anknytning 2
 Att åka
Under sommarmånaderna erbjuder vi resor med cykeltaxi. Reguljärtrafiken sker kvällstid onsdag-lördag. Det går även bra att boka dem vid andra tillfällen, se bara till att vara ute i god tid.

Cykeltaxin drivs till största del av pedalkraft men när det behövs hjälper en elmotor till att föra dem framåt. De har plats för två passagerare och en chaufför. Dessa går att boka via telefon eller mail, men det går också att vinka in dem till trottoarkanten (om cykeltaxin som passerar inte är uppbokad).

Priset för en tur är 150 kr per påbörjad kvart, plus 30 kr i framkörningsavgift.

Evenemang
Behöver du åka många turer under en bestämd tid eller vill du bara ha cykeltaxin för dig själv under några timmar? I så fall kan vi erbjuda dig en mer flexibel variant till den vanliga taxikörningen. Vi kan uppfylla nästan alla dina önskemål när det kommer till förflyttning.

Vi har till exempel kört hem studenter från firandet i skolan och även kört dem till balen. Vi har också samarbetat med Göta under Karlstad GP både 2011 och 2012 och kört runt både idrottare och släggor.

För att vi ska kunna passa in ditt evenemang bland våra andra körningar ber vi dig vara ute i mycket god tid.
Om möjligt två veckor innan ditt planerade evenemang.

Reklam
Ett rörligt fordon i centrala Karlstad är en perfekt reklampelare. Särskilt när det är fordon som du själv bestämmer över. Använd den för att profilera ert företag på evenemang, antingen i stället för en monter eller som en komplettering.

Vill du veta mer? Ring och prata med Johan, 070 – 556 88 36.